Radson Ulow-E2

Elke ochtend een heerlijk warme badkamer. Snel een aangename bureauruimte als je nog wat dossiers wilt afwerken. Meteen een graadje hoger in de living als je verkouden bent. Als bouwer of verbouwer van vandaag wil je warmte op elk moment. Je wil snel en flexibel kunnen verwarmen tot een aangepaste temperatuur in iedere ruimte. En als het even kan op een zo laag mogelijke watertemperatuur en zo energie-efficiënt mogelijk.

De intrede van de warmtepomp zorgde voor een duurzame warmteoplossing. Maar tot op vandaag was het niet evident om gewone lage temperatuurradiatoren aan te sluiten op een warmtepomp zonder een ingewikkelde installatie.

  • Radson Ulow-E2 2Compatibel met de warmtepomp
  • Radson Ulow-E2 3Werkt op ultra lage temperaturen
  • Radson Ulow-E2 4Slimme technologie, makkelijk in gebruik

Daarom komt Radson nu met de eerste radiator op ultra lage temperatuur, die compatibel is met de warmtepomp. Een installatie zonder gedoe, want de Ulow-E2 werkt gewoon op dezelfde lage watertemperatuur als vloerverwarming voor een echt duurzame warmteoplossing. En hij is ook nog eens makkelijk in gebruik.

De Ulow-E2 heeft een uiterst gebruiksvriendelijke touchpad. Je hoeft enkel maar het gewenste warmtecomfort in te stellen, en het systeem past zichzelf automatisch aan.

Radson Ulow-E2 5

De ULOW-E2 is een plaatstalen radiator in RAL 9016 voorzien van een reeks ventilatoren. De radiator heeft een vlakke verlijmde voorplaat met 2 subtiele lijnen. De T-vormige aanvoerbuis voor de aanvoer van warm water zit verwerkt tussen het voor- en achterpaneel. De radiator wordt aangesloten met middenaansluiting. Het model is afgewerkt met een geperforeerd bovenrooster en 2 gesloten, afneembare zijbekledingen. De ophangstrippen en consoles blijven achter de radiator verborgen. Standaard geleverd met thermostatisch kraanlichaam (M30 x 1,5) aan de rechtse zijde voorgemonteerd. De regeleenheid met verbindingskabel, blindstop, aflaatblindstop en ontluchter zijn tevens voorgemonteerd.